Visus vilniečius į ketvirtąjį gimtadienį kviečia kino teatras „Pasaka“

'Pasakos" inf.
2013 rugsėjo 26 d.

Šį kartą savo gimtadienį kino teatras „Pasaka“ nusprendė švęsti netradiciškai – visus vilniečius kviesdamas į „Kaimynų dieną“.

Tie, kurie dirba, mokosi, gyvena ar pramogauja senamiestyje, šį šeštadienį  (rugsėjo 28 d.) laukiami kino teatre „Pasaka“. Čia visą dieną filmus galėsite žiūrėti perpus pigiau, o atėjusiems į svečius su šlepetėmis – kaip ir dera pas kaimyną - filmų seansai nemokami. Šią dieną visus vaišinsime kava, arbata ir sausainiais.

Gimtadienio proga kino teatras dirbs gerokai ilgiau - paskutiniai filmų seansai prasidės jau po vidurnakčio. Šeštadieniniame repertuare nauji lietuviški filmai „Laiškai Sofijai“ (rež. Robert Mullan ) ir tik šį penktadienį Lietuvos ekranuose pasirodysiantis „Streikas“ (rež. Romas Zabarauskas), naujausia režisieriaus Woody Alleno drama „Džesmina“, Joshua Michael Stern‘o režisuotas  pasakojimas apie išskirtinę asmenybę šių laikų istorijoje – technologijų amžiaus ikoną, brangiausio pasaulyje prekės ženklo „Apple“ įkūrėją Steve‘ą Jobsą filme „Jobs“. Kriminalinė komedija apie mafijozų Mandzonių šeimą ir jų bandymą pradėti gyvenimą iš naujo Prancūzijoje puikiai papasakos kultinis režisierius Luc‘as Besson‘as filme „Šeima“, o norinčius pamatyti paskutinį Johnny Depp‘o darbą kviečiame į filmo „Vienišas klajūnas“ (rež. Gore Verbinski) seansą. Romantiškas Paryžius ar egzotiška Kuba sužavės visus, atėjusius pamatyti filmų „Magiškas Paryžius 3“ ir „7 dienos Havanoje“. Senamiestyje įsikūręs kino teatras „Pasaka“ laukia visų kaimynų jau šį šeštadienį nuo 14.00 val. Šv.Ignoto g. 4/3. 

 

Komentarai