Panevėžio kino centre „Garsas“ su žiūrovais susitiks naujausio lietuviško filmo „Pakeliui“ kūrybine grupe

"Garso" inf.
2014 lapkričio 25 d.

Lapkričio 21 d. kino centrą „Garsas“ pasiekė režisieriaus Ričardo Marcinkaus filmas „Pakeliui“ žiūrovams pristatytas dvejopai. Pirmą kartą lietuviško kino istorijoje publika turi galimybę išvysti dvi juostos versijas, vieną skirtą šeimai, o kitą – asmenims nuo 16 metų.

„Nors pagrindinį Panko personažą persekioja skandalinga ir padūkusi aštrių pojūčių ieškotojo praeitis,  filmas „Pakeliui“ – ne tik apie jį. Jo centre ir aštuonerių mergaitė, tad ši juosta skirta gerokai platesnei auditorijai. Pasakojimas kupinas vaikiškų ieškojimų, tyrumo ir paprastų, nesumeluotų jausmų. Galima išvysti dviejų pasaulių – suaugusiųjų ir vaikiškojo susidūrimą, tikrą draugystę ir bandymus suprasti vienas kitą“, – pasakojo filmo režisierius R.Marcinkus.

Į „Pakeliui“ versiją, skirtą žiūrovams nuo 13 metų, vaikai nuo 7-erių galės keliauti lydimi tėvų. Esu visiškai įsitikinęs, kad šeimos išvyka į kiną ne tik sutvirtins tėvų ir vaikų tarpusavio supratimą, bet ir taps puikia pramoga. „N-16“ versija leis pažvelgti į pramogų pasaulio užkulisius bei labiau atskleis tikrąjį Panko personažą“, – kalbėjo juostos prodiuseris Žilvinas Naujokas.

Po premjeros lapkričio 30 d. 14 val. filmo kūrybinė grupė atvyksta į Panevėžį, kino centrą „Garsas“. Dalyvauja juostos prodiuseris Žilvinas Naujokas, pagrindinis aktorius Mantas Jankavičius ir mažoji kino žvaigždutė Džesika Vienažindytė.

Įėjimas su gėlėmis – nemokamas.

Daugiau informacijos: http://garsas.lt/puslapis/lapkricio-30-d-14-val-susitikimas-su-filmo-pakeliui-kurybine-grupe-kino-centre-garsas

Komentarai