Ekskursija po kūrėjo piniginę

AVAKA inf.
2016 birželio 27 d.

Po ilgojo Joninių savaitgalio kviečiame kūrėjus paskutinį kartą prieš vasaros atostogas ir sudalyvauti AVAKA seminare „Kita kūrybos pusė“ – „ Ekskursija po kūrėjo piniginę“. Birželio 30 d. seminaro tema ir jos formatas šį kartą parengtas pagal Jūsų komentarus ir pageidavimus: kaip įmanoma paprasčiau ir suprantamiau apie tai, kas iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti neįkandama. Kūrėjo pinginė – tokią temą padiktavo poreikis kūrėjams pasufleruoti kaip palengvinti ir kaip susigaudyti finansų džiunglėse.

Seminarą ves auditorė, lektorė Jurgita Navikienė, kuri jau turėjo galimybę susipažinti su AVAKA seminarų „Kita kūrybos pusė“ dalyviais ir išgirsti jų lūkesčius bei labiausiai rūpimas temas.

Ne kiekvienas kūrėjas seka įstatymų pataisas ir naujausias nuostatas, todėl seminaro metu bus aptartos naujovės įtvirtintos Darbo kodekse, iš kurių viena kalba apie nenustatytos apimties darbo, dar vadinamas „nulio valandų“, sutartis, kurios ypatingai gali būti naudingos kūrybinį darbą dirbantiems žmonėms.

Lektorė 3 valandų trukmės seminare taps Jūsų konsultante, kuri atsakys į individualius klausimus, kuriuos galite užduoti ir iš anksto taip sudarydami sąlygas paruošti asmeniškai Jums pritaikytą atsakymą. Nepraleiskite tokios galimybės. Galbūt sužinosite, kad esate pasirinkę netinkamą atlygio metodą, o galbūt Jums patogiau būtų dirbti pasirenkant kitą verslo formą nei dirbate šiuo metu.

Seminaro metu išgirsite, ar būtina registruoti veiklą norint gauti pajamas, išskirs autorinio atlyginimo ir honoraro bei apmokestinimų skirtumus. Lektorė teigia, kad ne mažiau svarbu finansus ne tik uždirbti, bet ir juos tinkamai panaudoti. Tai reiškia, kad seminare gausite naudingų patarimų apie tai kaip galima „įdarbinti“ Jūsų uždirbtus pinigus: nuo pensijų kaupimo sistemos iki „investicijos“ į save.

Ateik vienas arba su savo buhalteriu!  

AKTUALU:

-          Seminaras, kaip ir visuomet vyks Vilniaus mokytojų namuose Vilniaus g. 39, Vilniuje, birželio 30 d. 14val. Trukmė – iki 3 val.

-          Dėmesio, atvykę į seminarą sekite nuorodas, šį kartą susitiksime kitoje nei įprastai salėje!

-          Seminaras nemokamas.

-          Išankstiniai klausimai:  klauskite iš anksto: el. paštu projektai@avaka.lt

-          Jei dar nespėjote užsiregistruoti atlikite registraciją: http://avaka.lt/seminarai.

Seminarų ciklas "Kita kūrybos pusė" dalinai finansuojamas pagal LR Kultūros ministerijos Kūrybinės veiklos, autorių teisių ir gretutinių teisių apsaugos programą. 

Komentarai