I. Miškinio filmas „Karalių pamaina“ pristatytas lietuviško kino gerbėjams

GPI inf.
2016 spalio 20 d.

Trečiadienį vakare ištikimiausiems kino žiūrovams Forum Cinemas Vingis kino centre pristatytas Igno Miškinio filmas „Karalių pamaina“. Filmo kūrėjus pasveikinti atvyko draugai ir kolegos, lietuvišką kiną mylintys įžymūs žmonės.

Po filmo svečiai dalinosi įspūdžiais – visi buvo maloniai nustebinti įtraukiančio filmo siužeto, išbaigto scenarijaus ir užburiančio garso takelio. Pagyrų negailėta pagrindiniams filmo aktoriams Vidui Petkevičiui, Vainiui Sodeikai, Dainiui Gavenoniui, Aistei Diržiūtei, Pauliui Ignatavičiui. Ignas Miškinis, pristatymo oficialią dalį pradėjęs nuo žodžių „O dabar pakalbėsime rimtai...“ pasakojo, norėjęs sukurti visai kitokį filmą, nei ankstesni jo pilno metro darbai „Diringas“ ir „Artimos šviesos“. Tačiau kaip ir ankstesniuose darbuose, šiame filme kiekvienas suras sau įdomų personažą, ar istorijos požiūrio kampą, išsakytą mintį ar aktualiją. Komiški ir dramatiški dialogai, trilerišką įtampą kelianti muzika, jaunatviškai lengvas moteriškas flirtas, nenuspėjama įvykių tėkmė – yra visko šiame filme.

Publikos „Kino pavasaryje“, kritikų ir komentatorių puikiai įvertintą filmą „Karalių pamaina“ galima pamatyti jau ir visuose Lietuvos kinuose nuo spalio 21 dienos.

Apsilankykite filmo „Karalių pamaina“ Facebook paskyroje ir sekite naujienas: www.facebook.com/karaliupamaina/

Filmo vaizdo anonsą galite pamatyti čia: www.youtube.com/watch?v=Shn6oozsM68&feature=youtu.be

 

Tomo Gorbačo nuotr.

Komentarai