Filmo ,,Amžinai kartu” kūrėjai su Lietuvos žiūrovais kalbėsis ne tik apie kiną

"Just a Moment" inf.
2017 sausio 4 d.

Iki ilgai lauktos Linos Lužytės filmo ,,Amžinai kartu” premjeros liko mažiau nei dešimt dienų. Sausio 13 d. filmas bus pradėtas rodyti Lietuvos kino teatrų repertuaruose, o nuo sausio 10 dienos prasidės išskirtiniai filmo seansai, lydimi susitikimų su kūrybine komanda - aktoriais Dainiumi Gavenoniu, Gabija Jaraminaite, Rasa Samuolyte, režisiere Lina Lužyte bei prodiusere Dagne Vildžiūnaite.

Sausio 9 d. filmo komanda ir kviestiniai svečiai rinksis į raudonojo kilimo premjerą Vilniaus „Forum Cinemas Vingis“ kino teatre, o štai antradienį, sausio 10 dieną, filmo kūrėjai vyks į susitikimus su žiūrovais Marijampolės ,,Spindulio” kino teatre ir Kaune esančiame „Forum Cinemas“. Marijampolėje vyksiančio seanso pradžia – 17:30, o Kaune žiūrovai laukiami 19:00 val.

Sausio 11 d., trečiadienį, pagrindinio vyro vaidmens atlikėjas Dainius Gavenonis vyks atsakinėti į Panevėžio žiūrovų klausimus. Premjerinis seansas kino centre „Garsas“ prasidės 18.30 val.

Ketvirtadienį, sausio 14 dieną, rengiami net trys filmo seansai, lydimi pokalbių su komanda. 17.00 val. į ,,Minijos” kino teatre prasidėsiantį seansą kviečiami Gargždų žiūrovai. 18:30 val. Klaipėdos Kultūros fabriko kino salėje įvyks filmo išankstinis rodymas bei susitikimas su žiūrovais, o Vilniaus gyventojai ir svečiai tą dieną laukiami ,,Skalvijos” kino  centre, kur 19.00 val. prasidės filmo seansas, o po jo lauks pokalbis su komandos nariais.

Sausio 18 dieną 18.00 val. į filmo premjerą ir susitikimą kviečia Ukmergės kultūros namai, o sausio 19 dieną 18.00 val. Utenos ,,Taurakalnio” kino teatras.

Filmas „Amžinai kartu“ pasakoja vienos šeimos istoriją. Žmona (akt. Gabija Jaraminaitė) – tobulą šeimą kurianti moteris. Vyras (akt. Dainius Gavenonis) – nepriklausomas kaskadininkas, žmonos nenorui vis sugrįžtantis į mylimą filmavimo aikštelę. Ir jų dukra (akt. Eila Grybinaitė), neapsikentusi gražių vakarienių ir amžino nesusikalbėjimo, vieną dieną pabėga ir praneša policijai, kad ji neturi tėvų. Bet moteris nepasiduoda – jos scenarijuje nelaimingų žmonių negali būti. Filmo anonsus rasite čia https://youtu.be/R5pqsJ2tYz4  ir čia https://youtu.be/fsD0tv4KeCM   

Daugiau informacijos – filmo facebook puslapyje www.facebook.com/amzinaikartu.lt/  

Filmo gamybą iš dalies finansavo Lietuvos kino centras.

 

Nuotraukoje - režisierė Lina Lužytė.

Komentarai