Įvyko romantinės komedijos „Kaip susigrąžinti ją per 7 dienas” premjera

Rengėjų inf.
2017 spalio 5 d.

Trečiadienio vakarą gausybė pramogų, kino ir visuomenės atstovų skubėjo į romantinės komedijos „Kaip susigrąžinti ją per 7 dienas” premjerą. Didelio susidomėjimo sulaukęs romantiškas filmas pasakoja apie meilės trikampį, kurio epicentre atsiduria humoristo ir laidų vedėjo Justino Jankevičiaus kuriamas personažas. Originaliai ir su humoru perteikta režisieriaus Andriaus Žiurausko idėja suintrigavo gausų būrį žinomų žmonių.

Atvykusius į filmo premjerą svečius dar prie įėjimo į kino teatrą pasitiko pagrindinio aktoriaus J. Jankevičiaus personažo Roko vairuotas senas „VW Golf” automobilis, papuoštas filmo atributais.

Kiek toliau, kino teatro vestibiulyje svečiai buvo pasitinkami su duona ir druska, kuri tapo aliuzija į tikras lietuviškas vestuves, tačiau čia pat svečiai buvo įspėti, kad lietuviškų vestuvių ar lietuviškams filmams būdingų scenarinių užmanymų ir rekvizitų – čia nebus. Toks pasitikimas ir specialus kampelis, nurodantis, ko filme žiūrovai nepamatys, susirinkusius svečius nuteikė itin teigiamai ir dar labiau suintrigavo.

Susirinkusiems kviestiniams svečiams sveikinimo žodį tarė ir kūrybinę komandą į sceną pakvietė filmo režisierius A. Žiurauskas.

Šitas filmas buvo skirtas Justinui. Maniau, kad aplink jį turi būti tik patys geriausi profesionalai, kad jam reiks pagalbos. Bet tempti Justino už ausų nereikėjo, jis pats puikiai susitvarkė su užduotimi”, - komplimentų savo pagrindiniam aktoriui negailėjo A. Žiurauskas.

 Pats J. Jankevičius didžiosios filmo premjeros laukė su nerimu ir jauduliu bei neslėpė emocijų. „Tai, kad aš gavau progą suvaidinti su šiais žmonėmis yra fantastika. Aš per filmą verkti nenorėjau, bet dabar aš noriu verkti”, - sakė J. Jankevičius.

Lietuvos kino teatrus naujoji romantinė komedija „Kaip susigrąžinti ją per 7 dienas” pasieks jau šį penktadienį, spalio 6 d.

 

Rengėjų nuotraukoje - J. Jankevičius ir A. Žiurauskas.

Komentarai