“Dievų miško" pajamos per 11 dienų peržengė 200 000 Lt ribą

Garsų pasaulio įrašų inf.
2005 spalio 5 d.
Rugsėjo 23 dieną, Vilniaus kino teatre „Coca-Cola Plaza“ įvyko ilgai laukta filmo „Dievų miškas“ nacionalinė premjera. Filmą, sukurtą rašytojo Balio Sruogos memuarų knygos motyvais, režisavo Algimantas Puipa, o pagrindinį Profesoriaus vaidmenį sukūrė žinomas teatro ir kino aktorius Valentinas Masalskis.
Filmo pasirodymas didžiuosiuose šalies kino ekranuose tapo tikru sprogimu. Tiek pirmąjį, tiek antrąjį savaitgalį vos trimis kino kopijomis rodomas filmas  lengvai aplenkė kitus premjerinius filmus ir įsiveržė į pelningiausių savaitgalio filmų topų viršūnes. Per pirmąsias šešias dienas „Dievų mišką“ pamatė daugiau nei 6 000 žiūrovų ir atnešė daugiau nei 100 tūkstančių litų. Dar po savaitės, praėjus vos 11 dienų nuo premjeros, „Dievų miške“ jau buvo apsilankę daugiau nei 18 tūkstančių žiūrovų, o filmo pajamos peržengė ir 200 tūkstančių litų ribą. Tai būtų puikūs rezultatai net ir labiausiai reklamuojamam Holivudo filmui.
Filmo platintojai pasirūpino, kad būtų sudarytos specialios sąlygos moksleiviams, studentams ir mokytojams pamatyti šį filmą. Nuo rugsėjo 23 d. Vilniaus Kino centruose „Coca-Cola Plaza“ ir ‚Forum Cinemas Akropolis“ visi Lietuvos moksleiviai ir jų mokytojai yra kviečiami įsigyti bilietus sumažintomis kainomis.
Darbo dienomis  iki 16 val. moksleivių ir studentų grupėms, didesnėms nei 12 asmenų, bilietas į filmą „Dievų miškas“ kainuos tik 8 litus. Po 16 val. kasdien moksleivių ir studentų grupėms, didesnėms nei 12 asmenų, bilietas į filmą „Dievų miškas“ kainuos 10 litų. Grupės organizatorius filmą galės žiūrėti nemokamai.
Komentarai