„Karlsono kinas“ kviečia vaikus ir tėvelius, senelius ir anūkus į filmus ir animacijos dirbtuvėles

"Skalvijos" inf.
2010 sausio 5 d.

Ar žinojote, kad  „Skalvijos“ kino centre visai neseniai pradėtas naujas filmų ciklas, su visa meile ir šiluma kuriamas šeimoms su vaikais? Savaitgalio rytais, jau papusryčiavus, bet dar neatėjus pietų metui, tėveliai ir vaikai, seneliai ir anūkai kviečiami į „Karlsono kiną“!

„Karlsono kine“ - geras įdomus lietuviškas ir europietiškas kinas visai mažiems ir jau ūgtelėjusiems vaikams.  

 

Nuo šiol du kartus per mėnesį „Karlsono kinas“ kvies vaikus ne tik žiūrėti filmus, bet ir pasimokyti patiems juos kurti. Profesionalūs animacinių filmų režisieriai Valentas Aškinis ir Jūratė Leikaitė prieš „Karlsono kino“ seansus ves valandos trukmės animacijos dirbtuvėles įvairaus amžiaus vaikams.

 

Į dirbtuvėles vaikai kviečiami atsinešti savo ar tėvelių rankomis pagamintus žaisliukus, kurie vėliau taps filmukų herojais. Animaciniai filmukai bus kuriami pagal vaikų pamėgtas linksmas ir nuotaikingas „Teatriuko“ dainas vaikams. Savo sukurtus filmukus vaikai išvys kino ekrane iš karto po kino seanso.

 

Norint sudalyvauti dirbtuvėlėse tereikia iš anksto užsiregistruoti el. paštu edukacija@skalvija.lt.

 

Dirbtuvėlių trukmė 1 val.,  kaina vaikui – 10 Lt. Sumokėti už dirbtuvėles galima „Skalvijos“ kasoje.

 

Artimiausios animacijos dirbtuvėlės vyks sausio 10 ir 24 dienomis, sekmadieniais, 12 val., prieš lėlinės animacijos programą „Meškiukas ateina“.

 

Dar viena puiki žiemos naujiena „Karlsono kine“ – tai lėlinės animacijos filmų vaikams programos „Meškiukas ateina“  premjera! Europoje pripažintos ir itin vertinamos latvių animacijos studijos „Animacijas Brigade“ sukurti filmukai pasakoja linksmas ir pamokančias istorijas, kurių herojai – draugiškas meškinas, svajoklis jonvabalis, išdykę vabzdžių mažyliai ir kiti pašėlę miškų bei pievų gyventojai. Nuotaikinga filmų programa skirta vaikams nuo 4 metų. Kaip ir visi „Karlsono kino“ filmai, programa „Meškiukas ateina“ yra įgarsinta lietuviškai.    

 

Daugiau informacijos apie animacijos dirbtuvėles ir „Karlsono kiną“ ieškokite www.skalvija.lt

Komentarai