„Karlsono kino“ programoje – „Animacijos dirbtuvėlės“ ir nauja, lietuviškai įgarsinta animacinė pasaka „Kiriku ir burtininkė“

lfc.lt inf.
2010 balandžio 24 d.

Rytoj, balandžio 25 d. 13 val. „Skalvijos“ kino centre, „Karlsono kino“ programoje nauja, lietuviškai įgarsinta animacinė pasaka „Kiriku ir burtininkė“.

 

Filmą sukūrė Prancūzijos, Belgijos ir Liuksemburgo kūrėjai, jo trukmė 74 min. Filmas, kaip ir visi „Karlsono programos“ kūriniai, rodomas įgarsintas lietuviškai.

„Kiriku ir burtininkė“ –tai spalvingas animacinis filmas pagal Vakarų Afrikos liaudies pasaką. Mažame kaimelyje kažkur Afrikoje gimė berniukas vardu Kiriku. Jis buvo nepaprastas berniukas – vos gimęs jis jau mokėjo kalbėti ir labai gerai žinojo, ko nori. Mama jam papasakojo apie piktą burtininkę, kuri išdžiovino jų šaltinį ir išžudė visus jų kaimo vyrus, išskyrus jos jaunesnįjį brolį. Drąsus berniukas pasiryžta lydėti vienintelį likusį karį į kovą su piktąja burtininke.

 

Prieš filmą 12 val. – Animacinės dirbtuvėlės vaikams, kurias veda režisieriai animatoriai Valentas Aškinis ir Jūratė Leikaitė. 

 

"Karlsono kinas" - tai filmų ciklas, su visa meile ir šiluma kuriamas šeimoms su vaikais. Savaitgalio rytais, jau papusryčiavus, bet dar neatėjus pietų metui, tėveliai ir vaikai, seneliai ir anūkai, kviečiami į „Karlsono kiną“! Rodomas geras įdomus lietuviškas ir europietiškas kinas visai mažiems ir jau ūgtelėjusiems vaikams.

 

Bilietų kainos į filmus: tėveliams 8 litai, vaikams6 litai; dirbtuvėlių kaina - 10 litų. 

Komentarai