Kauno kino festivalio žiūrovų balsavimas už patikusius filmus vyks iki sekmadienio

TKKF inf.
2011 spalio 5 d.

Jau antrus metus bendradarbiaudamas su „Turner Broadcasting System“ priklausančiu kokybiškų filmų kanalu „Silver“, Kauno kino festivalis savo žiūrovus kviečia būti aktyviais, nes nuo jų sprendimo gali priklausyti sėkminga jų mėgstamiausio filmo ateitis. Žiūrovų apdovanojimas atvers vienam festivalio programos filmui kelią į reklamą bei platinimą Baltijos šalyse transliuojamuose kanaluose „Silver“ bei „Star“. Balsavusių žiūrovų anketos taip pat dalyvaus konkurse, kurio prizus – „Apple“ planšetinį kompiuterį „iPad2“ bei specialius suvenyrų rinkinius įsteigė „Silver“ kanalas.

 

Savo nuomonę pareikšti yra labai paprasta: tereikia užpildyti anketą, dalijamą prieš kiekvieną filmo seansą, ir ją atiduoti festivalio savanoriams. Taip pat galima savo matytus filmus įvertinti internete, Kauno kino festivalio tinklalapyje www.kinofestivalis.lt. Balsuojant būtina nurodyti savo vardą, pavardę, elektroninio pašto adresą, telefono numerį ir, žinoma, vertinamo filmo pavadinimą. Užtrukę tik keletą akimirkų žiūrovai ne tik pareikš savo nuomonę, bet ir turės galimybę laimėti šaunių prizų.

 

Praėjusiais metais Kauno kino festivalyje daugiausia publikos simpatijų pelnė Kanados režisieriaus Xaviero Dolano filmas „Įsivaizduojamos meilės“.

 

Kauno kino festivalio uždarymo ceremonijoje spalio 9 dieną „Žalgirio“ arenoje publikos favoritą paskelbs ir „Silver“ taurę kartu su galimybe nemokamai reklamuotis „Turner Broadcasting System“ priklausančiuose kanaluose  įteiks „Silver“ atstovas.  

 

„Silver“ – tai kiekvieno kinomano poreikius patenkinantis TV kanalas, rodantis puikiai kino kritikų įvertintus ir pasauliniuose kino festivaliuose svarbius apdovanojimuspelniusius filmus. Daugiausiai dėmesio skirdamas šiuolaikiniam kinui ir kūrėjams, „Silver“ nuolat pristato naujus režisierius, auktorius ir kino žanrus, suteikdamas žiūrovams galimybę savo namuose jaustis lyg kino festivalyje. Lietuvoje „Silver“ kanalą galima užsisakyti iš vietinių kabelinės ir skaitmeninės TV tiekėjų.

 

Penktasis Tarptautinis Kauno kino festivalis vyksta rugsėjo 27 – spalio 9 dienomis Kaune ir Vilniuje. Spalio 10 – 13 jis lankysis Panevėžio kino teatre „Garsas“, o spalio 13 – 16 dienomis – Nidos kino teatre „Agila“. Daugiau informacijos ir festivalio programa: www.kinofestivalis.lt

Komentarai