Studijos /

Lietuvos kino studija

Filmografija:
Nereikalingi žmonės (2007)
Vaidybinis
Nuodėmės užkalbėjimas (2007)
Vaidybinis
Baubo liga (2006)
Animacinis
Tankas (2005)
Animacinis
Vitaliana (2005)
Animacinis
Baubo aritmetika (2004)
Animacinis
Gyvenimas yra labai, labai, labai... (2004)
Animacinis
Paparčio žiedas (2003)
Animacinis
Šiandien (2003)
Dokumentinis
100 klausimų apie pasaulį. Lietus (2002)
Animacinis
Lietuvos kronika (Monologai) (2001)
Dokumentinis
Svajonių bokštas (2001)
Animacinis
Lietuvos kronika (2000)
Dokumentinis
Lietuvos kronika (2000)
Dokumentinis
Sraigė Maiva (2000)
Animacinis
Vilniaus mergelė (2000)
Animacinis
Braškės ant eglės (1999)
Animacinis
Elzė iš Gilijos (1999)
Vaidybinis
Lietuvos kronika (1999)
Dokumentinis
Nykšt-pykšt-tukai (1999)
Animacinis
Senelis ir senelė (1999)
Animacinis
Arkliavagio gudrybė (1998)
Animacinis
Lietuvos kronika (1998)
Dokumentinis
Portretas (1995)
Svajuko dramblionės (1995)
Animacinis
Už slenksčio (1995)
Dokumentinis
Toks mūsų plastilininis gyvenimas (1994)
Animacinis
Marius (II filmas) (1992)
Vaidybinis
Greimas (1991)
Dokumentinis
Laikraštinis žmogus (1991)
Animacinis
Lietuviški kino dienoraščiai (1991)
Dokumentinis
Už tėvynę Lietuvą (1991)
Dokumentinis
Vien tik meilė begalinė (1991)
Trumpametražis
Aš esu (1990)
Vaidybinis
Dešimt minučių prieš Ikaro skrydį (1990)
Dokumentinis
Dosjė (1990)
Dokumentinis
Kredo (1990)
Dokumentinis
Lietuvos kino studijai - 50 (1990)
Dokumentinis
Marius (I filmas) (1990)
Vaidybinis
Metai baigiasi saulėlydžiu (1990)
Vaidybinis
Miškais ateina ruduo (1990)
Vaidybinis
Ona ir Mykolas (1990)
Dokumentinis
Vaikai iš „Amerikos“ viešbučio (1990)
Vaidybinis
Žalčio žvilgsnis (1990)
Vaidybinis
Atverti duris ateinančiam (1989)
Dokumentinis
Palankios aplinkybės (1989)
Animacinis
Traukinys naktį nevažiuoja (1989)
Dokumentinis
Žuvies diena (1989)
Vaidybinis
Čia mano nieko nėr... (1989)
Dokumentinis
Bermudų žiedas (1988)
Animacinis
Geležinė princesė (1988)
Vaidybinis
Neatmenu tavo veido (1988)
Vaidybinis
Parodų rūmai (1988)
Vaidybinis
Tar lygių lygūs ir laisvi (1988)
Dokumentinis
Tos... trys tikrosios kortos... (1988)
Vaidybinis
Vėliava iš plytų (1988)
Dokumentinis
Amžinoji šviesa (1987)
Vaidybinis
Ankoras SOS džiunglėse (1987)
Dokumentinis
Baubas (1987)
Animacinis
Don Žuanas (1987)
Vaidybinis
Fontano vaikai (1987)
Dokumentinis
Savaitgalis pragare (1987)
Vaidybinis
Užkrečiantis pavyzdys (1987)
Antspaudas (1986)
Chameleono žaidimai (1986)
Vaidybinis
Traukinys į Bulzibarą (1986)
Vaidybinis
Vilkolakio pėdsakai (1986)
Vaidybinis
Visi prieš vieną (1986)
Vaidybinis
Viskas gerai sekasi (1986)
Dokumentinis
Zapyškio dūdoriai (1986)
Dokumentinis
Žmogus, einantis namo (1986)
Dokumentinis
Direktyva „R“. Nevykdyti (1985)
Dokumentinis
Dovana (1985)
Animacinis
Elektroninė senelė (1985)
Vaidybinis
Ir vėl atėjo šventė (1985)
Dokumentinis
Išeinu, kad sugrįžčiau (1985)
Dokumentinis
Nakties paklydėliai (1985)
Vaidybinis
Būrys (1984)
Vaidybinis
Gyvenu Ėriškėse (1984)
Dokumentinis
Mano mažytė žmona (1984)
Vaidybinis
Stipruolis Barnabas (1984)
Dokumentinis
Susidūrimas (1984)
Vaidybinis
Vakar ir visados (1984)
Vaidybinis
Žmogus ir žemė (1984)
Dokumentinis
Diena kaip diena (1983)
Dokumentinis
Draugai (1983)
Dokumentinis
Jo žmonos išpažintis (1983)
Vaidybinis
Lituanikos sparnai (1983)
Dokumentinis
Moteris ir keturi jos vyrai (1983)
Vaidybinis
Pavasaris eina (1983)
Dokumentinis
Skrydis per Atlantą (1983)
Vaidybinis
Toli nuo tėvynės (1983)
Dokumentinis
Oreivis (1982)
Dokumentinis
Turtuolis, vargšas (1982)
Vaidybinis
Paveikslas (1981)
Dokumentinis
Vasara baigiasi rudenį (1981)
Vaidybinis
Andrius (1980)
Vaidybinis
Faktas (1980)
Vaidybinis
Ir sunku, ir miela (1980)
Dokumentinis
Kelionė į rojų (1980)
Vaidybinis
Rungtynės nuo 9 iki 9 (1980)
Vaidybinis
Mažos mūsų nuodėmės (1979)
Vaidybinis
Mes iš medžio ir dainų (1979)
Dokumentinis
Muzikinis maratonas (1979)
Vaidybinis
Sužeista tyla (1979)
Vaidybinis
Veidas taikinyje (1979)
Vaidybinis
Velnio sėkla (1979)
Vaidybinis
Gyvenu savo sapną (1978)
Dokumentinis
Markizas ir piemenaitė (1978)
Vaidybinis
Nesėtų rugių žydėjimas (1978)
Vaidybinis
Pasigailėk mūsų (1978)
Vaidybinis
Savojo aš beieškant (1978)
Dokumentinis
Jūros liga (1977)
Dokumentinis
Mainai (1977)
Vaidybinis
Mano vaikystės ruduo (1977)
Vaidybinis
Riešutų duona (1977)
Vaidybinis
Sveika, jaunyste (1977)
Dokumentinis
Vaikinas iš Darbo gatvės (1977)
Vaidybinis
Ilga kelionė prie jūros (1976)
Vaidybinis
Kretingos medinukai (1976)
Dokumentinis
Laimingasis - tai aš (1976)
Dokumentinis
Meilė pražydo sekmadienį (1976)
Dokumentinis
Seklio Kalio nuotykiai (1976)
Vaidybinis
Sodybų tuštėjimo metas (1976)
Vaidybinis
Virto ąžuolai (1976)
Vaidybinis
Vyriškas pokalbis (1976)
Dokumentinis
Atpildo diena (1975)
Vaidybinis
Darbštuolis (1975)
Dokumentinis
Nerami rudens diena (1975)
Vaidybinis
Oranžinė legenda (1975)
Dokumentinis
Pasaulį vaizduojuos kaip didelę simfoniją... M.K.Čiurlionis (1975)
Dokumentinis
Smokas ir Mažylis (1975)
Vaidybinis
Ten, Buknaičiuose (1975)
Dokumentinis
Žiniuonė (1975)
Dokumentinis
Liuob šokt, liuob dainuot (1974)
Dokumentinis
Perskeltas dangus (1974)
Vaidybinis
Sadūto tūto (1974)
Vaidybinis
Variacijos 100-ojo vaidmens tema (1974)
Dokumentinis
Velnio nuotaka (1974)
Vaidybinis
Žvangutis (1974)
Vaidybinis
Kelionė ūkų lankomis (1973)
Dokumentinis
Kur iškeliauja pasakos (1973)
Vaidybinis
Laimingas laimės neradęs (1973)
Vaidybinis
Lietuvių etnografinis - tai mes (1973)
Dokumentinis
Linksmos istorijos (1973)
Vaidybinis
Maestro jaunesnysis (1973)
Dokumentinis
Maratonas balne (1973)
Dokumentinis
Naktibalda (1973)
Vaidybinis
Seserys (1973)
Dokumentinis
Temperatūra ne pagal Celsijų (1973)
Dokumentinis
Herkus Mantas (1972)
Vaidybinis
Mūsų trylika (1972)
Dokumentinis
Prancūziškas egzaminas (1972)
Dokumentinis
Saulės ratas (1972)
Dokumentinis
Tarybų Lietuva (1972)
Dokumentinis
Ties riba (1972)
Vaidybinis
Velns išmislijo tekinį (1972)
Dokumentinis
Akmuo ant akmens (1971)
Vaidybinis
Aš - vargšas karalius... (1971)
Dokumentinis
Maža išpažintis (1971)
Vaidybinis
Paskutinė vienkiemio vasara (1971)
Dokumentinis
Žaizdos žemės mūsų (1971)
Vaidybinis
Ieva Simonaitytė (1970)
Dokumentinis
Iniciatyva (1970)
Animacinis
Susirinko visa Lietuva (1970)
Dokumentinis
Vyrų vasara (1970)
Vaidybinis
Šventėn (1970)
Dokumentinis
"Lietuva" (1969)
Dokumentinis
Traukos dėsnis (1969)
Dokumentinis
Šimtamečių godos (1969)
Dokumentinis
Atspindžiai (1968)
Dokumentinis
Jonas Biliūnas (1968)
Dokumentinis
Petras Cvirka (1968)
Dokumentinis
Žemaitė (1968)
Dokumentinis
Čiutyta rūta (1968)
Dokumentinis
Ištikimybė (1967)
Dokumentinis
Miške (1967)
Dokumentinis
Vincas Mickevičius - Kapsukas (1967)
Dokumentinis
Vincas Svirskis (1967)
Laikas eina per miestą (1966)
Dokumentinis
Laukimas (1966)
Dokumentinis
Nepamiršk skambučio (1966)
Trys taktai (1966)
Dokumentinis
Šulinys (1966)
Trumpametražis
Žirgai ir vištos (1966)
Dokumentinis
Jubiliejus (1965)
Dokumentinis
Lino daina (1965)
Dokumentinis
M.K. Čiurlionis (1965)
Dokumentinis
Prisiminimų vakaras (1965)
Dokumentinis
Senis ir žemė (1965)
Dokumentinis
Skriskite, baltosios gulbės (1965)
Dokumentinis
Dangus priklauso mums (1964)
Dokumentinis
Juodoji procesija (1963)
Dokumentinis
Suominis (1961)
Trumpametražis
Dainos jaunystė (1960)
Dokumentinis
Nemuno žiburiai (1960)
Dokumentinis
Kol nevėlu... (1957)
Vaidybinis
Žydrasis horizontas (1957)
Vaidybinis
Skenduolis (1956)
Trumpametražis
Tiltas (1956)
Vaidybinis
Marytė (1947)
Vaidybinis
.

UAB Lietuvos kino studija
Nemenčinės pl. 4
10102 Vilnius, Lietuva
E-paštas: info@lfs.lt

Išsami informacija : www.kinostudija.lt