„Meno avilys“ pradeda tyrimą „Moteris kino industrijoje“ ir ieško tyrimo dalyvių

"Meno avilio" inf.
2017 gegužės 23 d.

Medijų edukacijos ir tyrimų centras „Meno avilys“ kartu su Lietuvos kultūros taryba pradeda tyrimą „Moteris kino industrijoje“, skirtą moterų profesiniam tapatumui tirti.

Šiuo metu ieškome tyrimo dalyvių – moterų, dirbančių Lietuvos kino industrijoje. Kviečiame dalyvauti įvairaus amžiaus ir skirtingų kino industrijos profesijų atstovių – scenarisčių, režisierių, montažo/garso režisierių, operatorių, prodiuserių, kostiumų dailininkių, grimerių, kino platintojų, rodytojų, kino teatrų ir festivalių darbuotojų ir t.t.

Tikime, jog savo dalyvavimu tyrime, prisidėsite prie geresnio moters vaidmens ir jos profesinių galimybių kino industrijoje suvokimo.

Sutikusi dalyvauti, būsite pakviesta į 1-1,5 val. pokalbį apie Jūsų profesinį kelią kino industrijoje. Pokalbio metu surinkta informacija bus naudojama tik tyrimo tikslais, dalyvavimas – anonimiškas. Pokalbiai vyks 2017 metų birželio-rugsėjo mėnesiais Jums patogiu metu. Viso planuojame apklausti apie 30 dalyvių.

Dalyvavimas tyrime yra savanoriškas. Jei jaučiate, jog galite ir norite pasidalinti savo patirtimi, susisiekite su mumis el. paštu: linak@menoavilys.org ar telefonu +370 688 94194. Taip pat šiais kontaktais galite kreiptis, jei Jums reikėtų papildomos informacijos apie tyrimą.

Apie savo norą dalyvauti tyrime prašome informuoti mus iki birželio 20 d. Kviečiame dalintis šiuo kvietimu savo kolegų rate.

Tyrimą “Moteris kino industrijoje” vykdo Medijų edukacijos ir tyrimų centras „Meno avilys“ remiant Lietuvos kultūros tarybai, bendradarbiaujant su Lietuvos muzikos ir teatro akademija, Vilniaus universiteto Tarptautinių santykių institutu, Kūrybinių medijų institutu, Lietuvos žmogaus teisių centru.

Komentarai