Kino teatre „Pasaka“ vaikus prižiūrės „kino auklė“

"Pasakos" inf.
2010 balandžio 7 d.

Kino teatras „Pasaka“ tėvams, norintiems dviese praleisti popietę kine, tačiau nenorintiems palikti vaikų vienų, siūlo jų globą pavesti „kino auklei“. Nauja programa „Auklės kinas“ leis tėvams ramiai žiūrėti filmą, kol su jų vaikais žais profesionali ir labai žaisminga auklė.

 

„Norime suteikti progą tėveliams atsipalaiduoti ir nesirūpinti, kur palikti vaikučius, kol jie žiūri filmą. Kino seanso metu su vaikais dirbs profesionali aktorė, vaikai bus ne tik prižiūrėti, bet įvairių smagių žaidimų metu mokysis gerų manierų, draugiškumo, komandinių žaidimų, lavins savo vaizduotę, meninius gabumus ir kino žinias“, – pasakojo kino teatro „Pasaka“ direktorė Rūta Bogužaitė.

 

„Auklės kine“ laukiami vaikai nuo 5 metų amžiaus. Programa prasidės balandžio 11-ąją ir vyks kiekvieną sekmadienį, 15 val. Vaikai, palikę gimdytojus žiūrėti jiems skirto filmo, bus kviečiami į vieną kino teatro salyčių, kurioje ir vyks žaismingi užsiėmimai.

 

„Nuoširdžiai tikime, kad po poros valandų, praleistų kine, ir tėvai, žiūrėję filmą, ir jų atžalos, žaidę bendraamžių būryje, išeis namo pilni įspūdžių“, - teigia R.Bogužaitė.

 

Kino teatras „Pasaka“ garsėja savo svetingumu šeimoms su mažais vaikais. Du kartus per savaitę, antradienį 11.00 val. ir šeštadienį 12.30 val. tėvams su kūdikiais rengiami specialūs „BEIBIkino“ seansai. Seansų metu vyrauja šilta ir jauki salės atmosfera, tėvelių ir vaikučių patogumui paliktos blausios šviesos ir pritildytas filmo garsas. Vežimėlius užsinešti į kino teatrą padeda „Pasakos“ savanoriai. Šeimos su vyresniais vaikais šeštadieniais ir sekmadieniais 13.00 val. kviečiami į specialius šeimos seansus.

 

Tikslų seansų laiką ir rodomus filmus galite sužinoti aplankę kino teatro „Pasakos“ puslapį internete www.kinopasaka.lt

Komentarai