Išskirtinę vaizdo ir garso kokybę kino teatre „Pasaka“ užtikrins naujas skaitmeninis projektorius

"Pasakos" inf.
2013 sausio 24 d.

Ruošiantis įtemptam kino festivalių sezonui, kino teatre „Pasaka“ sumontuotas naujas skaitmeninis projektorius. „Kino pavasario“, „Šeršėliafam“, „Žiemos ekranų“ festivalių organizatoriai ir žiūrovai turės galimybę parodyti ir pamatyti naujausius kino filmus skaitmeniniu formatu, kuris užtikrins aukščiausią rodomų filmų vaizdo ir garso kokybę. Naujojo projektoriaus privalumus galės pastebėti jau šį penktadienį į „Žiemos ekranus“ susirinkę žiūrovai. Pagrindinė „Žiemos ekranų“ programa bus rodoma naujuoju skaitmeniniu projektoriumi.

Kultinio režisieriaus Quentino Tarantino filmas „Ištrūkęs Džango“ (angl. „Django Unchained“), startą Lietuvoje pradėsiantis jau šią savaitę, neaplenks ir kino teatro „Pasaka“. Jau šį šeštadienį „Auksinių gaublių“ ir „Oskaro“ nominanto premjera „Pasakos“ didžiojoje salėje. 

Į technologinius pokyčius kino industrijoje reaguoja ne tik Lietuvos kino teatrai, bet ir lietuviškų filmų kūrėjai. Todėl naujausius ir šiuo metu itin žiūrovų mėgstamus lietuviškus filmus K. Buožytės „Aurorą“, M. Martinsono „Tylią naktį“  kino teatre galėsite pamatyti iš skaitmeninio projektoriaus.

Pasak kino teatro „Pasaka“ direktoriaus Justo Prascevičiaus, skaitmeninio kino projektoriaus atsiradimas atveria galimybes lanksčiau planuoti kino premjeras ir pasiūlyti kino teatro žiūrovams naujausius filmus itin kokybiškai.

Kiekvieną penktadienį ir šeštadienį „Pasakos“ repertuare naujai pasirodantys filmai, slepiasi po rubrika  „Repertuaro intriga“.  Tai filmai – siurprizai, kurių pavadinimą sužinosite tik penktadienį ryte užsukę į kino teatro „Pasaka“ svetainę www.kinopasaka.lt.

Jaukios salės, malonus personalas, rankomis ir širdimi atrinkti filmai, bei aukščiausius vaizdo ir garso standartus atitinkanti technika leis mėgautis išskirtine kino pramoga.

Komentarai