Dėmesio! Liko vos kelios dienos iki projekto „Vasaros MEDIA studija“ registracijos pabaigos!

"Vasaros MEDIA studijos" inf.
2013 gegužės 10 d.

Šiais metais jau penkioliktą kartą Neringos mieste vyks Europos kino mokyklų studentų mokymai. Nuo 1995 m. Lietuvos Muzikos ir Teatro Akademijos organizuojamas edukacinis projektas yra Europos Komisijos MEDIA Training programos dalis. Projekto tikslas yra skatinti tarptautinį kino kūrėjų bendradarbiavimą, tobulinti jaunųjų kūrėjų įgūdžius ir siekti kuo kūrybiškesnių idėjų įgyvendinimo. 

Nuo birželio mėnesio 19 dienos startuosiančio projekto tema – „Šokis kine“. Laukiame dalyvių iš visos Europos, dėstytojų kolektyvas kaip niekada gausus ir talentingas: Arledge Armenaki, Helena Jonsdottir, Louis Philippe Capelle – Imago, Aira Naginevičiūtė, Ramona Galkina, Olga Zitluhina. 

Šiųmetinių kūrybinių dirbtuvių tikslas – atrasti ir pritaikyti šokio meno elementus kino ekrane. Seminarų metu bus pristatyti skirtingi pavyzdžiai ir patirtys, gilinamąsi į šokio technikos svarbą. 

Liepos 2-ąją dieną, uždarymo vakarą, bus pristatyta dešimt trumpametražių filmų, sukurtų Juodkrantėje per dvi savaites, darbuojantis tarptautinėse komandose. 

Daugiau informacijos: http://www.summermediastudio.com/

Anketų laukiame iki gegužės 15 dienos. 

Nuotraukoje - 2012-ųjų metų "Vasaros MEDIA studijos" akimirka.

 

Komentarai