LFC kreipimasis į prodiuserius, filmų autorius, skaitytojus

lfc.lt inf.
2014 kovo 26 d.

Ilgai rengėmės nauju apdaru ir šiandien sveikinamės su www.lfc.lt  skaitytojais jau esant didesnėms, raiškesnėms vizualios informacijos galimybėms.

Dabar www.lfc.lt puslapyje šviesiau ir erdviau tai daugybei informacijos, kurią sukaupėme ir nuolat kaupiame nuo 2004 metų rudens.

Šia proga kreipiamės į kino kūrėjus – filmų autorius, prodiuserius, kitų įvairių kino profesijų atstovus: pasikeitus nuotraukų koncepcijai (jos didesnės tituliniame prie straipsnių ir naujienų, prie informacijos apie kiekvieną filmą yra nuotraukų galerijos etc.), kai kurių jų raiška, dydžiai yra nebetinkami. Jei prie savo sukurtų filmų, straipsnių apie kūrinius, naujienų, kūrėjų kūrybinių biografijų pastebite tokių nuotraukų, prašome atsiųsti geresnės kokybės vizualią medžiagą ir mes ją pakeisime. 

Taip pat prašome pažiūrėti, ar neatėjo laikas atnaujinti CV, ar skelbiama teisinga informacija apie filmus, kuriuos sukūrėte. O gal ji nepilna? Apie jūsų sukurtus ir platinamus lietuviškus filmus, pasiekimus, sklaidą Lietuvoje ir užsienyje mes galime sužinoti tik iš jūsų pačių. Visi gerbiame lietuviško kino žiūrovus, tikimės, kad ir toliau turėsime galimybę suteikti jiems kuo daugiau informacijos apie mūsų šalyje įvairiais laikais sukurtus ar jau pradėtus gaminti filmus.

O jei jūsų sukurto lietuviško kino kūrinio mūsų tinklalapyje dar nėra, tai prašome prisijungti prie gausaus lietuviškų filmų būrio – tinklalapyje galima rasti per 1500 tūkstančio vaidybinių, dokumentinių, animacinių archyvinių ir pastaraisiais dešimtmečiais sukurtų filmų pavadinimų (daug jų anotuoti pačių kūrėjų ar komentuojami profesionalių kino kritikų). Ir filmų archyvas, ir šiuolaikinio kino domenų bazė pildoma nuolat.

Kreipiamės ir į tinklalapio skaitytojus, lankytojus: www.lfc.lt yra skirtas kaupti kuo išsamesnę lietuviško kino duomenų bazę, informuoti apie lietuvišką kiną, aptarti jo procesus straipsniuose, skatinti žiūrovus daugiau pasidomėti šalies kino paveldu, lydint vertinantiems kūrinius komentarams. Mes neprekiaujame filmais, ne visuomet žinome, o kur gi jų įsigyti  - ar kaip kitaip kartais paklausiama  – “o kodėl pas jus negalima “parsisiųsti” ? Piratauti negalima, nes negalima. O klausimus apie tai, kur galima įsigyti vienus ar kitus lietuviškus per pastaruosius porą dešimtmečių sukurtus filmus skatiname užduoti filmų gamintojams – jų gamybos įmonių kontaktus rasite tinklalapyje.  

Informacijos apie kino gamybos įmones, naujus filmus, nuotraukų, nuorodų į atskirus kūrėjų, filmų, kino žmones vienijančių organizacijų internetines svetaines laukiame

info@lfc.lt

Komentarai