"Dievų miško" pajamos per 20 dienų peržengė 300 000 Lt ribą

Garsų pasaulio įrašų inf.
2005 spalio 12 d.
Tris savaitgalius  vos trimis kino kopijomis rodomas filmas režisieriaus Algimanto Puipos filmas “Dievų miškas”  pirmavo lankomiausių savaitgalio filmų topų viršūnėse. Per pirmąsias šešias dienas „Dievų mišką“ pamatė daugiau nei 6 000 žiūrovų ir atnešė daugiau nei 100 tūkstančių litų. Dar po savaitės, praėjus vos 11 dienų nuo premjeros, „Dievų miške“ jau buvo apsilankę daugiau nei 18 tūkstančių žiūrovų, o filmo pajamos peržengė ir 200 tūkstančių litų ribą. Šiandien, praėjus vos 20 rodymo dienų filmą pamatė jau beveik 29 tūkstančiai žiūrovų, kas reiškia daugiau nei 300 tūkstančių litų pajamų.  
Jau neabejojama, filmas „Dievų miškas“ taps pelningiausiu visų laikų lietuvišku filmu.
Atsižvelgdami į tai, filmo „Dievų miškas“ platintojai pasirūpino, kad būtų sudarytos specialios sąlygos moksleiviams, studentams ir mokytojams pamatyti šį filmą. Nuo rugsėjo 23 d. Vilniaus Kino centruose „Coca-Cola Plaza“ ir ‚Forum Cinemas Akropolis“ visi Lietuvos moksleiviai ir jų mokytojai yra kviečiami įsigyti bilietus sumažintomis kainomis.
Darbo dienomis  iki 16 val. moksleivių ir studentų grupėms, didesnėms nei 12 asmenų, bilietas į filmą „Dievų miškas“ kainuos tik 8 litus. Po 16 val. kasdien moksleivių ir studentų grupėms, didesnėms nei 12 asmenų, bilietas į filmą „Dievų miškas“ kainuos 10 litų.
Komentarai